Ramada Resort Aquaworld Budapest**** superior

Ramada Resort Aquaworld Budapest
Belföldi Szállás ajánlat
Budapest, Ramada Resort Aquaworld Budapest**** superior >Tovább

A Ramada Resort Budapest négycsillag superior konferencia- és wellness szálloda szolgáltatásait tekintve egyedülálló Budapesten: 309 szoba, lakosztály és apartman internetcsatlakozással, közel 1000 fős konferenciaközpont, saját spa, wellness és fitneszrészleg, szórakoztatóközpont, több mint 1000 parkolóhely valamint közvetlen átjárás Európa egyik legnagyobb fedett vízi témaparkjába, az Aquaworldbe.

A szálloda Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri híd pesti hídfője mellett fekszik, zöld környezetben, de mégis közel a város központjához. Könnyen és gyorsan elérhető az autóval, busszal vagy repülővel érkezők számára.

Kiváló fekvése és sokrétű szolgáltatásai miatt kedvelt belföldi és külföldi turisztikai célpont, a főváros és környéke lakóinak kedvelt találkozóhelye.

A legkisebbek a gyermekmedencében pancsolhatnak, labdázhatnak. A kicsivel nagyobbak kedvük szerint úszkálhatnak, csúszdázhatnak. A pici babák és szüleik kényelmét gyerekágy, pelenkázó, zsúrterem és járóka szolgálja. De van babaúszás és úszásoktatás is, és ha már lila a száj, szárazföldi élményként egy hatalmas játszóbirodalom, a Bongo Kids Club várja a csemetéket, ahol szakképzett gyermekcsőszök szórakoztatják a lurkókat, amíg a szüleik kipihenik a hét fáradalmait.

A szállodában 3 szintes, a távol-keletet idéző Oriental Spa wellness- és fitneszközpont működik. Itt megtalálható minden, ami a teljes kikapcsolódáshoz szükséges. Egzotikus fürdők, élménymedencék, különleges szauna világ, tenisz, squash és fitneszterem szolgálja „testnek és léleknek” a felüdülést.

Cím: 1044 Budapest, Íves út 16.
Telefon: 06 1 2313 600

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Külföldi és Belföldi szállások
Szállás ajánlás: itt